Loading...

Produktbeskrivelse

Perfekt glatt på utsiden, teksturert på innsiden. Mønsteret består av sekskantformede nett, som bøyer og strekker seg til å trygt passe alle former.

Hvert LELO HEX-kondom er laget av opptil 350 sammenhengende sekskanter. Kondomoverflaten tilpasses og følger brukerens unike form. Resultatet er en ny følelse intimitet og komfort ulikt alt alle andre kondomer tidligere har gitt, noe som betyr mer sensitivitet og en mer intim seksuell sensasjon.

HEX ™ er unik på måten den kombinerer et 0,055 mm HEX ™-nett med ultratynn lateks på 0,045 mm, og oppnår en kombinasjon av tynnhet og styrke. Slik hjelper HEX ™ deg med å avlede uønsket stress med selve strukturen, som tar deg nærmere partneren din. Samtidig som du er trygg på at HEX ™ gjør jobben sin.

Vi er alle kjente med riller og knudrer på kondomer, men utviklerne hos LELO har snudd dette rundt. Det er en årsak til at Formula 1 dekk for våte forhold har en teksturert overflate, mens andre dekk ikke har dette. Dette gir ekstra støtte på banen, og reduserer risikoen for å skli ut.

Derfor har HEX i motsetning til alle andre tidligere kondomer et indre nett med sekskanter. Siden dette nettet er på innsiden og ikke på utsiden, hjelper HEX ™ deg og partneren din med å kose dere med hverandre fullt ut - under trygge og sikre forhold.

Lelo
Til venstre ser vi et tradisjonelt kondom som sprekker fullstendig når det får ett eneste nålestikk. Men den nye kondomtype til høyre sprekker ikke selv etter gjentatte stikk med nålen.

Detaljer

EAN07350075022494
Sku 23A
FargeNatural
MerkeLelo
EgenskaperEkstra tynn, Følelse, Ekstra sikre
SmakNei
Omkrets108 mm
Lengde189 mm
GlidemiddelSilikon (Ikke Sæddrepende)
FormRett
StørrelsePenisomkrets mellom 11-11,4 cm
Tykkelse0.045 mm
BeholderTeat
Bredde på Base54 mm
Bredde ved Basis av Hode54 mm
Bredde På Hodet54 mm
Innpakning FolieSquare

Levering

Gratis levering over 149 kr
Kjøp varer for mer enn 149 kr og du får gratis levering. Levering koster ellers fra 29 kr.

Diskré innpakking
Vi sender vi alltid varene i en diskré og anonym innpakking.

Rask levering
Plasser din ordre før 13:00, og vi sender pakken den samme dagen.

Betaling

Klarna faktura, Visa, Mastercard.