Loading...

Kjøpsvilkår

 

Betaling
Hos oss kan du betale på følgende måte

  • Med Visa, Mastercard.
  • PayPal

Levering
Plasser din ordre før 12:00, og vi sender pakken den samme dagen. Dersom vi mottar din ordre etter 12:00, vil den sendes neste arbeidsdag.

Leveres med Posten, beregnet tid er 2-4 dager.

Normal levering 3-4 dager

Rask levering 2 dager

Enten du vil ha kondomene sendt hjem, til kontoret eller en annen adresse, sender vi alltid produktene i en diskré og anonym innpakking.

Fraktkostnad

Kjøp varer for mer enn 149 kr og du får gratis levering. Levering koster ellers 29kr, og det er ingen andre avgifter.

Betalning Og Sikkerhet

For økt sikkerhet, har vi på Kondomvarehuset ikke samle inn eller lagre noen av våre kunder kredittkortinformasjon på nettstedet vårt. Vi har også gjennomført et best mulig kommersielt tilgjengelige 128-bit SSL-programvare kryptering på vår side, slik at alle personlige opplysninger du oppgir på vår side er helt trygt.

Alle dine kredittkortopplysninger blir skrevet inn på vår betalingsprosessor Klarna sikker server. Ved å bruke denne tjenesten trenger du bare oppgi dine kortdetaljer til Klarna bruker deres sikre server. Klarna bruker 128-bit Secure Server programvare (SSL sockets), som krypterer informasjon, slik at dine transaksjoner bo privat og beskyttet. Andre betalingsmåter som Paypal også bruke samme 128-bit Secure Server programvare (SSL sockets).

Ikke på noe tidspunkt blir dine kortopplysninger sendt til Kondomvarehuset og heller ikke er vi i stand til å få tilgang til dine kortdetaljer på Klarna er forpliktet til å beskytte sikkerheten til dine data. De bruker en rekke sikkerhetsteknologier og prosedyrer for å beskytte dine personlige opplysninger fra uautorisert adgang, bruk eller utlevering.

14 dagers åpent kjøp

Skulle du av noen som helst grunn ønske å returnere et produkt som du har kjøpt gjelder 14 dagers åpent kjøp etter loven. Du må da selv stå for frakten, Du må sende tilbake varene innen 14 dager fra leveransedato og i samme embalasje som de komi. Produktene må og være ubrukte. Returfrakten betales av kunden.

Garanti

12 måneders garanti for feil på produkter. Vi forbeholder oss retten til å inspisere returnerte produkter og avgjøre om garantien gjelder. Ved garantifall skal Kondomvarehyset.no kontaktes via e-mail for å få tilsendt et servicenummer som må brukes når køllene skal sendes inn til oss. Returfrakten betales av kunden.


Online Dispute Resolution

https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage


 

NG Partners AB
Organisasjonsnummer: 5566957261
Hagagatan 12
11348 Stockholm
Sverige