Loading...

Tease & Please Master And Slave Bondage Game Beige

Artikkel nrnr
EROP10172
Spennende erotisk spill for den ultimate Fifty Shades of Grey-opplevelsen i hjemmet
kr 969
  • Gratis levering over 149 kr Kjøp kondomer for mer enn 149 kr og du får gratis levering. Levering koster ellers 29kr.
  • Diskré innpakking Vi sender alltid produktene i en diskré og anonym innpakking. Ingen andre enn deg vil vite hva pakken inneholder.
  • Gratis Gave Når du bestiller over 295 kr kan du velge 1 gratis produkt i handlekurven.
  Spennende erotisk spill som gjør at du og partneren din kan ha den ultimate Fifty Shades of Grey-opplevelsen hjemme. For de som nøt å lese trilogien eller se filmen(e), kan fantasien nå bli virkelighet med Master & Slave-spillet.

  Du vet aldri hva som kan skje i dette spennende spillet med makt og underdanighet. Vil du være i kontroll, eller vil du heller være den som blir bundet og kneblet? Er du den ansvarlige eller ønsker du å adlyde? Treffer pisken din bakdel, eller er du den som utdeler erotiske piskeslag til partneren din? Overrask dere selv med oppgavekortene hvor du kan bytte mellom å være dominant og underdanig, eller dere kan velge deres favorittroller.

  MASTER & SLAVE er et absolutt must for de som ønsker å eksperimentere litt med kinky erotikk i deres seksuelle forhold. Alt tilbehøret dere kan ønske dere er inkludert i esken.
  Mer info
  EAN08717703522228
  MerkeTease & Please

  Levering

  Gratis levering over 149 kr
  Kjøp varer for mer enn 149 kr og du får gratis levering. Levering koster ellers 29 kr, og det er ingen andre avgifter.

  Diskré innpakking
  Enten du vil ha varene sendt hjem, til kontoret eller en annen adresse, sender vi alltid varene i en diskré og anonym innpakking.

  Diskret förpackning

  Rask levering
  Plasser din ordre før 14:00, og vi sender pakken den samme dagen. Dersom vi mottar din ordre før 14:00, vil den sendes neste arbeidsdag.

   

  Betaling

  Faktura, Visa, Mastercard & Paypal. Ingen avgifter.

  mastercard visa

  Klarna