Loading...

Fifty Shades of Grey Metal Ben Wa Balls

Artikkel nrnr
EROP10069
Ben Wa Balls i metall for erfarne kegel-kulebrukere
kr 455
  • Gratis levering over 149 kr Kjøp kondomer for mer enn 149 kr og du får gratis levering. Levering koster ellers 29kr.
  • Diskré innpakking Vi sender alltid produktene i en diskré og anonym innpakking. Ingen andre enn deg vil vite hva pakken inneholder.
  • Gratis Gave Når du bestiller over 295 kr kan du velge 1 gratis produkt i handlekurven.
  Inner Goddess sølvkuler stimulerer G-punktet ditt i hemmelighet og gir deg en tung vekt å gripe rundt. De er perfekt for de som trenger en treningsutfordring med ekstra tilfredsstillelse.

  Designet for de som har brukt kegel-kuler før og nå trenger en ny utfordring. Disse nytelseskulene har en kombinert vekt på 221 g for å maksimere effekten av treningen og foryngelse av skjeden. Hver av kulene har en slank omkrets på bare 9,5 cm og utfordrer selv erfarne kegel-kulebrukere.

  De er opprinnelig designet for å brukes liggende, men musklene blir sterkere med fortsatt trening så du kan bruke dem overalt. En sterk nylonstreng kobler kulene sammen og fester dem til en stor fingerring. Den sikre konstruksjonen lar deg bruke kulene til anal lek hvis du ønsker det da fingerringen sørger for at kulene ikke kan flytte seg under bruk.
  Mer info
  EAN05060108819749
  MerkeFifty Shades of Grey

  Levering

  Gratis levering over 149 kr
  Kjøp varer for mer enn 149 kr og du får gratis levering. Levering koster ellers 29 kr, og det er ingen andre avgifter.

  Diskré innpakking
  Enten du vil ha varene sendt hjem, til kontoret eller en annen adresse, sender vi alltid varene i en diskré og anonym innpakking.

  Diskret förpackning

  Rask levering
  Plasser din ordre før 14:00, og vi sender pakken den samme dagen. Dersom vi mottar din ordre før 14:00, vil den sendes neste arbeidsdag.

   

  Betaling

  Faktura, Visa, Mastercard & Paypal. Ingen avgifter.

  mastercard visa

  Klarna