Loading...

Big Boy Golden XXL

Artikkel nrnr
EROP10040
Stimulerer mannens kjønnsorganer og seksuelle kraft
kr 549
  • Gratis levering over 149 kr Kjøp kondomer for mer enn 149 kr og du får gratis levering. Levering koster ellers 29kr.
  • Diskré innpakking Vi sender alltid produktene i en diskré og anonym innpakking. Ingen andre enn deg vil vite hva pakken inneholder.
  • Gratis Gave Når du bestiller over 295 kr kan du velge 1 gratis produkt i handlekurven.
  Big Boy Golden XXL stimulerer mannens kjønnsorganer. Disse unike tablettene inneholder en balansert blanding av ingredienser som er spesielt utvalgt for å forsterke maskuliniteten.

  Blodtilførselen til og i penis vil forbedres, noe som optimerer størrelsen på ereksjonen. I tillegg inneholder Big Boy Golden XXL også flere aktive ingredienser som fremmer kraft, lyst, potens og libido.

  Hvordan virker produktet?
  En av de aktive ingrediensene i tablettene er Tribulus Terrestris. Denne substansen spiller en viktig rolle i produksjonen av det luteiniserende hormonet eller LH. Hos menn stimulerer LH produksjonen av testosteron i testiklene. Høyere testosteron-nivå bidrar til fysisk styrke, energi og libido. Dette har en positiv effekt på å få og beholde ereksjon.

  •Siberisk Ginseng hjelper til med å regulere frigjøring av sexhormoner og øker seksuelt begjær for å støtte libidoet.
  •L-arginin er en aminosyre som avslapper musklene og fremmer blodtilførselen til mannens kjønnsorganer.
  •Muira Puama forbedrer også blodtilførselen i kroppen og bidrar dermed til bedre blodtilførsel til mannens kjønnsorganer og penis. Penisstørrelsen vil øke, siden blodtilførselen er optimalt stimulert.
  •Serenoa repens er en urt som er kjent for sin positive effekt på prostatafunksjon og seksuell kraft. Kalsium er essensielt for korrekt funksjon av nerver og muskler.
  Mer info
  EAN08718546543500
  MerkeBig Boy

  Levering

  Gratis levering over 149 kr
  Kjøp varer for mer enn 149 kr og du får gratis levering. Levering koster ellers 29 kr, og det er ingen andre avgifter.

  Diskré innpakking
  Enten du vil ha varene sendt hjem, til kontoret eller en annen adresse, sender vi alltid varene i en diskré og anonym innpakking.

  Diskret förpackning

  Rask levering
  Plasser din ordre før 14:00, og vi sender pakken den samme dagen. Dersom vi mottar din ordre før 14:00, vil den sendes neste arbeidsdag.

   

  Betaling

  Faktura, Visa, Mastercard & Paypal. Ingen avgifter.

  mastercard visa

  Klarna