Loading...

Lelo HEX 3 stk Kondomer

Artikkel nrnr
LELO10002-3-STU
Et totalt nytt unikt kondom! Supertynn, likevel svært sterkt for maksimal nytelse!
kr 105
  • Gratis levering over 149 kr Kjøp kondomer for mer enn 149 kr og du får gratis levering. Levering koster ellers 29kr.
  • Diskré innpakking Vi sender alltid produktene i en diskré og anonym innpakking. Ingen andre enn deg vil vite hva pakken inneholder.
  • Gratis Gave Når du bestiller over 295 kr kan du velge 1 gratis produkt i handlekurven.
  Perfekt glatt på utsiden, teksturert på innsiden. Mønsteret består av sekskantformede nett, som bøyer og strekker seg til å trygt passe alle former.

  Hvert LELO HEX-kondom er laget av opptil 350 sammenhengende sekskanter. Kondomoverflaten tilpasses og følger brukerens unike form. Resultatet er en ny følelse intimitet og komfort ulikt alt alle andre kondomer tidligere har gitt, noe som betyr mer sensitivitet og en mer intim seksuell sensasjon.

  HEX ™ er unik på måten den kombinerer et 0,055 mm HEX ™-nett med ultratynn lateks på 0,045 mm, og oppnår en kombinasjon av tynnhet og styrke. Slik hjelper HEX ™ deg med å avlede uønsket stress med selve strukturen, som tar deg nærmere partneren din. Samtidig som du er trygg på at HEX ™ gjør jobben sin.

  Vi er alle kjente med riller og knudrer på kondomer, men utviklerne hos LELO har snudd dette rundt. Det er en årsak til at Formula 1 dekk for våte forhold har en teksturert overflate, mens andre dekk ikke har dette. Dette gir ekstra støtte på banen, og reduserer risikoen for å skli ut.

  Derfor har HEX i motsetning til alle andre tidligere kondomer et indre nett med sekskanter. Siden dette nettet er på innsiden og ikke på utsiden, hjelper HEX ™ deg og partneren din med å kose dere med hverandre fullt ut - under trygge og sikre forhold.

  Lelo
  Til venstre ser vi et tradisjonelt kondom som sprekker fullstendig når det får ett eneste nålestikk. Men den nye kondomtype til høyre sprekker ikke selv etter gjentatte stikk med nålen.
  Mer info
  EAN07350075022470
  FargeNatural
  MerkeLelo
  EgenskaperEkstra tynn, Følelse, Ekstra sikre
  SmakNei
  Omkrets108 mm
  Lengde189 mm
  FormRett
  StørrelsePenisomkrets mellom 11-11,4 cm
  Tykkelse0.045 mm
  BeholderTeat
  Bredde på Base54 mm
  Bredde ved Basis av Hode54 mm
  Bredde På Hodet54 mm
  Innpakning FolieSquare

  Levering

  Gratis levering over 149 kr
  Kjøp varer for mer enn 149 kr og du får gratis levering. Levering koster ellers 29 kr, og det er ingen andre avgifter.

  Diskré innpakking
  Enten du vil ha varene sendt hjem, til kontoret eller en annen adresse, sender vi alltid varene i en diskré og anonym innpakking.

  Diskret förpackning

  Rask levering
  Plasser din ordre før 14:00, og vi sender pakken den samme dagen. Dersom vi mottar din ordre før 14:00, vil den sendes neste arbeidsdag.

   

  Betaling

  Faktura, Visa, Mastercard & Paypal. Ingen avgifter.

  mastercard visa

  Klarna